Perioda campaniei 16 Octombrie 2013 – 31 Ianuarie 2014

Organizatorul campaniei

Campania “Black Friday Voucher”, este organizata de S.C. INTERNATIONAL TRANSACTIONS & SERVICES S.A., cu sediul social in Bucuresti, Calea 13 Septembrie nr.87, bl.79, ap.2, sector 5 si adresa de corespondenta in Bucuresti, Str. Bilciuresti nr.20-22, sector 1, inregistrata in Registrul Comertului sub numarul J40/2083/1994, CUI 5248610, atribut fiscal RO, capital social 120.000 lei.

Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Dreptul de participare

De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica, cu varsta minima de 18 ani si domiciliul stabil in Romania, care isi manifesta dorinta de participare prin transmiterea unui SMS la numarul de telefon 7415 . Valoarea acestui SMS este de 5 EUR + TVA. La aceasta valoare se adauga 0,10 EUR + TVA, suma ce reprezinta costurile mesajelor de confirmare. Suma totala de pe factura emisa de operatorul de telefonie va fi de 5,10 EUR + TVA.

Fiecare participant are dreptul la maxim un SMS pentru fiecare categorie participanta, conform mecanismului descris mai jos.

Nu pot participa la campanie angajatii organizatorului si afinii acestora.

Denumirea, locul desfasurarii campaniei, descrierea si durata campaniei

Campania promotionala poarta denumirea “Black Friday Voucher”.

Campania promotionala se desfasoara in perioada 16 Octombrie 2013 – 31 Ianuarie 2014, in mediul on-line pe www.blackfridayvoucher.ro si www.koyos.ro.

Prin aceasta campanie, pentru un SMS, organizatorul asigura fiecarui participant accesul la un singur produs (o singura bucata) dintr-o singura categorie vizata, din oferta de Black Friday a site-lui www.koyos.ro.

Aceste categorii sunt:

Laptop uri / Tablete

Home Video

Ceai si cafea

Accesorii laptop uri

Imprimante

Aparate bucatarie

Componente PC

Multifunctionale

Electrocasnice mari

Periferice

Consumabile / Accesorii imprimare

Uz casnic

Retelistica

Baterii de baie

Epilare, tuns si barbierit

Monitoare

Sisteme de dus

Ingrijirea parului

Telefonie mobila

Obiecte sanitare

Uscatoare, ondulatoare, placi

Foto compact

Cabine de dus

Radiatoare

Accesorii foto/video

Rezervoare WC

 

Televizoare / Mediaplayere

Baterii bucatarie

 

Continutul fiecarei categorii poate fi vizualizat pe site-ul www.koyos.ro sau accesand link-rile de mai sus. Ofertele speciale de Black Friday vor reprezenta selectii din produsele listate in cadrul acestor categorii si produse nou intrate in categorie.

Pentru a-si asigura accesul la categoria dorita, participantul trebuie sa trimita un SMS la numarul de telefon 7415, in valoare de 5 EUR + TVA. Aceasta suma va fi restituita participantului ulterior, sub forma unui cupon de reducere in valoare de 29 RON inclusiv TVA, ce va putea fi aplicat la orice comanda de minim 800 RON in perioada 16 Decembrie 2013 – 31 ianuarie 2014. Utilizarea acestui cupon de reducere este independenta de achizitia unui produs din oferta de Black Friday (29 Noiembrie 2013).

In cazul in care organizatorul nu poate asigura niciun produs din categoria pentru care participantul a aplicat, din lipsa de disponibilitate in cadrul ofertei de Black Friday, organizatorul isi asuma obligatia sa restituie participantului dublul sumei de 29 RON. In acest caz,  se va anula cuponul de 29 RON si se va emite un nou cupon de reducere in valoare de 58 RON inclusiv TVA. Cuponul de 58 RON va putea fi utilizat in perioada 16 Decembrie 2013 – 31 Ianuarie 2014 si nu va fi conditionat de o suma minima a comenzii.

Mecanismul promotiei

Etapa 1: 16 Octombrie – 03 Noiembrie 2013

In aceasta etapa, fiecare persoana din cele definite la capitolul “Dreptul de participare” isi poate asigura cu un SMS accesul la un singur produs (o singura bucata) din una din categoriile de produse listate  la capitolul “Denumirea, locul desfasurarii campaniei, descrierea si durata campaniei” din prezentul Regulament, astfel:

Atentie: Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea in cazul pierderii Voucherului Black Friday, neavand posibilitatea de a-l retransmite participantului.

Atentie: la crearea contului este importanta abonarea la newsletter  pentru a putea primi informatii dedicate cu privire la desfasurarea campaniei.

NOTA:

Pentru fiecare Black Friday Voucher se permite accesul la un singur produs (o singura bucata) din cadrul unei singure categorii.

Suma platita prin SMS se restituie sub forma unui cupon de reducere de 29 RON, care va putea fi utilizat conform celor descrise in etapele urmatoare.

Aceasta etapa este esentiala pentru participarea la campanie. In cazul in care un participant, desi a trimis SMS, nu se inregistreaza pana pe 3 noiembrie 2013, va putea solicita in scris emiterea cuponului de reducere pana la 30 ianuarie 2014. Dupa expirarea acestui termen, sumele raman in proprietatea organizatorului.

Etapa 2: 04 Noiembrie – 09 Noiembrie 2013

Pentru fiecare inregistrare din site-ul www.blackfridayvoucher.ro,  identificata prin Black Friday Voucher-ul primit prin SMS, Organizatorul va emite un cupon de reducere in valoare de 29 RON inclusiv TVA, valabil in perioada 16 Decembrie 2013 – 31 Ianuarie 2014.

Cuponul va cuprinde urmatoarele informatii:

Valoarea minima a comenzii pentru care se aplica reducerea:  800 RON inclusiv TVA.

Cuponul se poate utiliza in perioada 16 Decembrie 2013 – 31 Ianuarie 2014 in magazinul on-line www.koyos.ro

Codurile cupoanelor vor fi transmise prin e-mail fiecarui participant, in baza adresei de e-mail si a Black Friday Voucher-ului in baza caruia s-a facut inregistrarea.

Etapa 3: Oferta de Black Friday - 29 Noiembrie 2013

In cadrul acestei oferte, participantii inregistrati la campanie in Etapa 1 isi pot exercita dreptul de a achizitiona un produs din categoria pentru care au optat, plasand o comanda pe site-ul www.koyos.ro.

Din punct de vedere operational, comenzile se vor prelucra conform termenilor si conditiilor ofertei de Black Friday, care vor fi publicate pe site.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi durata de valabilitate a ofertei de Black Friday, urmand a anunta acest lucru prin newsletter si pe site-ul www.koyos.ro.

In functie de disponibilitate, clientul va avea asigurat accesul la unul din produsele din promotiile care vor apare in site, aflat in categoria pentru care acesta a aplicat.

In cazul in care organizatorul nu poate asigura disponibilitatea niciunui produs din categoria pentru care clientul a aplicat, in perioada de valabilitate a ofertei de Black Friday, organizatorul isi asuma obligatia sa restituie clientului dublul sumei de 29 RON inclusiv TVA.

In acest caz,  se va anula cuponul de reducere de 29 RON, se va emite un nou cupon de reducere in valoare de 58 RON inclusiv TVA si se va transmite prin e-mail participantului. Aceasta operatiune se va derula in intervalul 01-15 Decembrie 2013.

Cuponul de 58 RON inclusiv TVA  va putea fi utilizat in perioada 16 Decembrie 2013 – 31 Ianuarie 2014 si nu va fi conditionat de o suma minima a comenzii.

Acest cupon va cuprinde urmatoarele informatii:

Cuponul se poate utiliza in perioada 16 Decembrie 2013 – 31 Ianuarie 2014 in magazinul on-line www.koyos.ro

Reducerea nu este conditionata de o valoare minima a comenzii.

Etapa 4: 16 Decembrie 2013 – 31 Ianuarie 2014

Aceasta etapa reprezinta perioada in care clientii pot utiliza cupoanele de reducere primite conform mecanismului descris mai sus.

Pentru orice comanda in valoare mai mare de 800 RON inclusiv TVA, se aplica reducerea de 29 RON inclusiv TVA conform cuponului primit, prin introducerea codului cuponului in sectiunea “cos de cumparaturi”.

In cazul cupoanelor in valoare de 58 RON inclusiv TVA, daca valoarea comenzii este mai mica decat aceasta suma, nu se acorda rest. Aceste cupoane nu sunt conditionate de o valoare minima a comenzii.

Utilizarea Cupoanelor de reducere

Cupoanele se emit si vor fi transmise in format electronic (prin e-mail). Codurile cupoanelor emise in cadrul acestei campanii nu se pot cumula cu alte cupoane primite cu ocazia altor promotii. Codurile cupoanelor de reducere nu sunt transmisibile si nu pot fi preschimbate in bani sau alte bunuri/beneficii.

Pentru a putea utiliza cuponul de reducere pentru achitarea unei achizitii pe site-ul www.koyos.ro, trebuie introdus codul unic al cuponului in sectiunea aferenta din  comanda  generata.

Adaugarea produselor în cosul de cumparaturi din cadrul site-ului www.koyos.ro, nu reprezinta rezervarea lor/inregistrarea comenzii; o comanda este inregistrata numai in momentul confirmarii comenzii de catre organizator.

Cuponul de reducere utilizat, chiar si partial, nu mai poate fi folosit pentru noi achizitii, fiind anulat la momentul utilizarii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula cupoanele in cazul comenzilor neachitate/refuzate.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea utilizarii unui cupon de reducere, cauzata de schimbarea adresei de e-mail a clientului sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta etc.

Protectia datelor personale

Prin participarea la aceasta campanie, clientii sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse în baza de date a organizatorului si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie utilizate în orice mod permis de Legea nr. 677/2001, sa primeasca mesaje de informare sau comerciale la adresele de e-mail asociate comenzii si/sau sms-uri la numerele de mobil asociate comenzii. Prin participarea la Campanie, participantul accepta sa se aboneze la newsletterul www.koyos.ro.

Scopurile constituirii acestei baze de date sunt:

Tuturor clientilor participanti in aceasta campanie le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr. 677/2001, care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.

In vederea exercitarii drepturilor sus mentionate, persoana vizata poate solicita organizatorului acest lucru, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

Organizatorul se obliga ca datele personale nu vor fi difuzate catre terti.

Limitarea raspunderii

Organizatorul campaniei este exonerat de orice raspundere si isi rezerva dreptul de a lua urmatoarele masuri, dar fara a se limita la acestea:

Taxe si impozite

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, anunturi publicitare etc.).

Regulamentul campaniei promotionale

Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit pe site-ul www.koyos.ro si www.blackfridayvoucher.ro si la adresa de corespondenta pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Forta majora si cazul fortuit

In orice situatie de forta majora sau caz fortuit care impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea regulamentului si continuarea campaniei, organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata.

Dispozitii finale

Participarea la aceasta campanie reprezinta acceptarea de catre participanti a tuturor termenilor si conditiilor din prezentul Regulament, acestia fiind in mod expres de acord ca :

Orice contestare avand ca obiect campania promotionala “Black Friday Voucher” poate fi depusa in scris, in termen de maxim 5 zile lucratoare, la adresa:

INTERNATIONAL TRANSACTIONS & SERVICES S.A.

Bucuresti, Str. Bilciuresti nr.20-22, sector 1

Informatii referitoare la aceasta campanie, se pot obtine de pe site-urile www.blackfridayvoucher.ro si   www.koyos.ro sau la telefon  021.407.34.43

INTERNATIONAL TRANSACTIONS & SERVICES SA

Director General pentru Operatiuni

Iorga Dana-Cristina

Anexa 1 la regulamentul campaniei “Black Friday Voucher” – crearea unui cont

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.koyos.ro se completeaza campurile conform imaginii de mai jos si se apasa butonul “Trimite”. Dupa trimitere, participantul va primi un email automat care ii va cere sa isi confirme adresa de email  (participantul va trebui sa dea click pe linkul primit in mesajul de confirmare).

Adresele astfel confirmate vor primi cupoanele de reducere mentionate in prezentul regulament. Abonarea la newsletter este importanta pentru a putea primi informatiile dedicate de pe parcursul campaniei.

Creare cont