1. Unde se trimite sms-ul?
SMS-ul se trimite la numarul scurt 7415 (pentru operatorii Orange si Vodafone).

2. Cat costa sms-ul? Cat apare pe factura?
Costul participarii la promotie este 5 euro + TVA  Pe factura, costul participarii la promotie va apare 5.10 euro + TVA, cei 0.10 euro in plus fiind costurile operatorului de SMS. Valoarea TVA este de 24%

3. Ce obtin daca trimis SMS?
Cu acest SMS va asiguram accesul la promotiile Black Friday si va garantam un produs din categoria pentru care veti opta.
Aceasta suma nu se pierde, o veti primi inapoi sub forma unui cupon de reducere de 29 RON pe care il puteti folosi conform regulamentului promotiei.
Noi garantam ca veti gasi cel putin un produs, o bucata, in categoria dorita in momentul intrarii pe site.
In cazul in care nu veti gasi niciun produs in categoria dorita, ne penalizam singuri si va returnam dublul sumei investite (sub forma unui cupon de reducere de 58 RON).  Toate detaliile, inclusiv regulile de aplicare pentru cele doua cupoane, le gasiti in regulament.


4.Ce trebuie sa fac dupa ce trimit SMS-ul?

Dupa trimiterea SMS-ului veti primi un cod numeric (denumit Black Friday Voucher) cu care veti intra in site-ul www.blackfridayvoucher.ro si urmati pasii indicati.
Dupa intrarea in site, veti putea opta pentru categoria din care face parte produsul vizat.  Noi vom asocia optiunea dumneavoastra cu contul de client de pe site-ul www.koyos.ro. 
Este important sa fiti abonat la newsletter, pentru a nu rata toate noutatile importante referitoare la Black Friday.

5.Pot trimite mai multe SMS-uri?
Se pot trimite mai multe SMS-uri, cate unul pentru fiecare categorie. Nu se pot trimite doua sms-uri pentru o singura categorie. De exemplu, puteti trimite un SMS pentru categoria Laptopuri si un SMS pentru categoria Foto. 

6.Pot cumpara mai multe produse din oferta Black Friday, daca am dat un singur SMS?
De Black Friday garantam participantilor la promotie cate un produs, o bucata, din categoria aleasa.